12 Aralık 2009 Cumartesi

Turkcell Süper Lig Twitter'da mı?

Bu yazıyı yazmamda ki asıl nedenlerden biri Arda Turan ve Colin Kazım'ın twitter hikayeleri , diğeri ise burada olan yazı. Yazı Premier League takımlarının twitter adresleri ile ilgili. Güncel değil orada olan yazı üstüne bir iki tanesi de sonradan açtı.

Neyse Arda Turan Ve Colin Kazım olaylarının çıkmasıni engellemek için Süper Lig takımlarımız çok acele resmi twitter hesapları açmalılar. Yoksa bir çok kişi Arda'ymış gibi Kazım'mış gibi bir çok şey daha yazabilir neyse ki şimdilik pek fazla bir şey olmadı. Kazım'ın olay biraz karıştı ama neyse sonradan düzeldi.

Bu engelleme nasıl olacak resmi hesabı olan takım bir iki tel konuşmasıyla kimin twitter hesabı var kimin yok onu öğrenebilir bu çok zor bişey değildir. Var olan twitter hesaplarını kendi adresinde duyurabilir ya da takip ettiklerini oraya koyabilir. Resmi hesabın takip ettikleri resmi hesaplardır çok zor bir denklem değil. Bu yapılmayacak bir şey değil. Milyon dolarlık klüp demesi kolay bunu yapması daha kolay.

Var olan klüp hesaplarını burada listeleyeceğim. Burada listeleyeceklerim şu an ki lig sırasına göre ve klüplerin resmi internet adreslerinde var olan doğrulama, takipçi sayısı gibi kriterlerle oluşutrulacak(kriter yazınca zor bir işmiş gibi oluyor yahu)



Galatasaray
Resmi Sitede Belirtilen Twitter : Yok
En çok Takipçisi Olan Hesap : twitter.com/GalatasaraySK

Fenerbahçe
Resmi Sitede Belirtilen Twitter : Yok
En çok Takipçisi Olan Hesap : twitter.com/Fenerbahce

Beşiktaş
Resmi Sitede Belirtilern Twitter : Yok
En Çok Takipçisi Olan Hesap : twitter.com/Besiktas_JK

Trabzonspor
Resmi Sitede Belirtilen Twitter :Yok
En Çok Takipçisi Olan Hesap : Elle tutulur bir hesap yok ne yazık ki

Ligin tamamı için bu yazıyı başta yazacaktım fakat büyük takımlar yapmamış hiç uğraşmamış diye ben de kalanı için yazmadım. Keşke avrupayada baksaydım da hiç uğraşmasaydım. Bu iş avrupada da böyle bizim takımlara kızmak haddime değil , avrupada böyle değil diye bizim de onlara uymamız şart mı? Koyuverin facebook , twitter adreslerini resmi siteye insanlar sizi oradan da takip edebilsin. Haberleri resmi ağızdan alsın. Spekülasyon ile uğraşmayın sonra. Bir sürü insan halen Arda Turan diye bilmem kimi takip ediyor.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası