13 Ocak 2010 Çarşamba

Conando'yu fanlar saatinde tutabilecek mi?


Conan O'brien ı bilen biliyordur. Abd li kızıl saçlı talk şov sunucusu. Sosyal medya ile ne alakası vardır diye kimse sormasın öğle saatleri twitter hesabını açıp köşede trending topic bölümüne göz attı iseniz bunun alakasını çözmüşsünüzdür.

Normal şartlarda Conan O'brien twitter'a karşı mesafeli olduğunu şovlarında sürekli söyler. Fakat onu sevenler pek mesafeli değil anlaşılar.

Neyse ben kısaca yazayım yinede. Conan Abd'de yayınlandığı kanalda (nbc oluyor bu kanal) tonight show'un saatinin değiştirilmesi konusunda bir açıklama yaptı. Tonight şovu gece yarısı sunmam dedi.

Bu durumdan sonra geçen sene true blood , dollhouse ve paranormal activity de olduğu gibi bir sosyal medya trafiği ve sosyal ağlarda Conan O'brien'a destek ileri çıkmaya başladı. Şu işler sonuca ulaşmadı , sonuça ulaşmasını çok dikkatli bir şekilde izliyor olacağım . Gece sene olduğu gibi fanlar bu sefer de Conando'yu kurtarabilecek mi? Kurtarabilecek mi doğru tabir olmayabilir. Kurtarılacak bir durum yok belki fakat yerinde tutabilecek mi?

Fast Company'nin bu konu hakkında olan yazısı güzel derlemiş toplamış olayı.

Not 1: Tam dün Haiti depremini yazacakken Mashable'de konu hakkında bir yazı gördüm ardından Guy Kawasaki tweetini okuyunca çevirmen blogçu olmayayım diye yazmaktan vazgeçtim.

Not 2: İllustrasyonun sahibini bulamadım üzgünüm.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası