16 Şubat 2010 Salı

UEFA Euro 2016 Adayı Türkiye



Yine bir spor olayı hakkında yazacağım. Euro 2016 şampiyonası için ev sahibi olma süreci başladı. Dosyalar Uefa ya verildi. Açıklanmasına 100 gün var(Konu ile ilgili internet sitesinde bir sayaç var ve sayaç 28 mayıs gününde son bulacak). Bu olanları duyduktan sonra federasyon dosyayı hazırlamaktan başka ne yaptı diye düşünmeye başlamışken internet sitelerini gördüm güzel olmuş bence yeterli abartılmadan yapılan bir site. Burada aday şehirler için birşeyler yazmaya gerek duymuyorum belli raporlar karşılığında bu şehirler seçilmiş benim bu konuda yeterli bilgim yok biraz daha rahat konuşabileceğim bir konuda yazmak istedir.

Siteyi gezip görürsünüz. Site için yazmayacağım fakat sosyal medya hakkında bişeyler yazacağım.Destekle butonu üzerinden "göster kendini" sloganı kullanılarak yapılan siteye bağlı bağlı olan ; bir adet Facebook , bir adet "cezalandırılmış" Twitter hesabı ki acayip kötü göründü gözüme birden ve terk edilmiş gibi duran bir Friendfeed hesabı.

Facebook hesabı güzel olmuş İkea'nın zamanında yaptığı foto etiketleme yöntemiyle bir yarışma yapmışlar. Bir iki hediye vermişler. Buraları güzel , olan biteni an be an bildiriyorlar. Zaten orijinal sitede blog gibi kullanılıyor. Haberler veriliyor yapılanlar anlatılıyor. Facebook kullanma işini kıvırmışlar güzel gidiyor iyi yönetiliyor fakat twitter ve friendfeed hesaplarını keşke açmasaydınız böyle terk edecekseniz boş verin olmasın facebook zaten işinizi görecektir. Bakalım ota boka toplanıp 1 milyon olan facebook insanı bir işe yarama ihtimali az da olsa olan bu organizasyon için kaç milyon olacak.

Euro 2016 adayı Türkiye resmi sitesi burada sosyal ağlarda ki sayfalara bu sayfadan ulaşabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası