15 Mayıs 2010 Cumartesi

Diziler ve sosyal medya # 8

Tweet Linki 


Tweet Linki 


Sosyal medya ve sosyal ağların getirdiği güzel şeylerden bazıları haberleri ilk ağızdan duymak ve gerekirse tepkini direkt yetkili kişiye iletebilmek.

Bunun güzel örneklerini bir iki üç gündür iptal edilen diziler veya devam eden diziler hakkında bilgilerin oyuncuların twitter hesaplarını düşmesi durumunu takip ederek gözlemliyoruz. Bahsettiğim diziler Chuck ve Heroes dizileri. Chuck dizisi gelecek sezon 13 bölümü garantiledi maalesef Heroes iptal edildi.

Fark ettim ki bir çok kişi bu haberlerin çıkması için magazin ve diziler üzerine yazan siteleri beklemek zorunda kaldı. Eğer bu dizilerin oyuncu veya yapımcılarının Twitter hesaplarını takip ediyor olsalardı bu haberlere ilk elden ulaşabilirlerdi hatta merak ettikleri şeyleri sorabilirdi cevap alma şansları düşük olsa bile. Oyuncuların ve yapımcıların tepkilerini de buradan ölçebilirledi.

Sevdiğiniz dizileri veya oyuncuları Twitter'dan takip edin çoğu zaman güzel kamera arkası fotolar paylaşıyorlar. Ufak tüyolar veriyorlar. Misal Josh Schwartz(yapımcı) , Gossip Girl'ün 4. sezonunun birazının Paris'te çekileceğini söylüyor.Greg Grunberg hangi dizide oynayacağı hakkında tüyolar veriyor.

Not: Fotoları iyi kesememişim kusura bakmayınız. :)

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası