2 Ağustos 2010 Pazartesi

En çok oyuncusu olan 25 Facebook oyunu (2 Ağustos 2010)


Yeni bir ay yeni bir liste lider aynı halen  Facebook'un en çok oynana oyunu Farmville. Geçen aydan bu ay çok büyük değişiklikler var. Özellikle Zynga oyunlarında olan 10 milyon üzerinde olan artışlar. Texas Hold'em Poker, Cafe World, Mafia Wars ve Frontierville 10 milyon ve üzeri oyuncu artış sağladılar bu ay boyunca.

Farmville oyunu ise 3.7 milyon oyuncu kaybederek 60 milyon oyuncu sınırının altına inmiş oldu. Mafia Wars tekrar kendine ilk 5 içinde yer buldu. Bu ay dikkat çekici olan önemli şey ise ilk 10 oyunun ilk 7'sinin Zynga oyunu olması. 3 diğer oyun ise Mindjolt'tan Mindjolt Games, Playfish'in Pet Society ve Rock You'nun Zoo World oyunu.

Zynga'nın yeni bombası Frontierville istikrarlı büyümesini sürdürdü ve 24 milyon oyuncuya ulaşmış oldu. Bu ayın kazananı 13 milyon artışla Cafe World gibi görünürken, kaybedeni ise Rock You'dan Birthday Card oldu 7 milyon kayıpla.

Bu ayın yeni oyunu listenin en alt sırasında bulunan ve Booyah adlı firmanın NightClub City oyunu. 5 milyon oyuncu kazanış olarak görünüyor.

Bu aylık bu kadar analiz yeter daha detaylı analiz için listenin sahibi olan Inside Social Games'e gidebilirsiniz. Geçen ayın listesi için buraya, bu ayın en çok oynanan Myspace oyunları için buraya tıklayabilirsiniz.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası