7 Eylül 2010 Salı

Yeni Medya Düzeni Konferansı



DYG(Doğan Yayın Grubu) çok güzel bir konferansın temeli atmış bu sene devamı gelecekmiş sanırım. Dün tvde reklamını görünce sitesine(Yeni Medya Düzeni) girip bir bakayım dedim kimler geliyor. Çok sıkı konuşmacılar var konferansta. Benim jenerasyonunun en sevdiği kişilerden Seth Godin,  uzun kuyruk yaklaşımı ile pazarlamacıları ufuklarını genişleten adam aynı zamanda Wired dergisi editörü Chris Anderson (Wired) gibi aynı zamanda çok iyi konuşmacılar olan kişiler var. Diğer katılanlar için yukarıdan sitede olan listeden ulaşabilirsiniz.

Bir not daha : Ahmet Yeşiltepe'de konusunda en yetkin isimlerdendir. Katılabilsem soracağım sorular vardı lakin çok para yahu. (Bak şimdi Chris Anderson veya Seth Godin'e sorun yok mu demesin onlara da elbette var ama bizim ülkemizi onlardan daha iyi bilen, sektörün tam içinde olduğu ve internet üzerinde olan içeriklerin kalite durumu hakkında yetkin olması önemli, bir de gelenekselden yeni medyaya geçen bir kişi olmak nasıl bir olaydır onun da anlatabilir (tam geçmese de bir ayağı da buralarda) he bir de yabancı dilim çok iyi değildir :)) Funny or Die(bahsettiğim olay şurada) videosunu niye kesip biçtiler onu da sorabilirim aslında.

Hazır adamlar ayağınıza gelmişken(Seth Godin video konferans ama olsun:) katılımcıların en popüler ve Türkçe alt yazılı TED konuşmalarını da eklemeden olmaz.

WIRED editörü Chris Anderson'dan teknolojinin Uzun Kuyruğu üzerine 



Seth Godin, Dilimlenmiş Ekmek 



Görsel DragonFly Blog'tan

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası