26 Kasım 2010 Cuma

Cookie Joke



Bety White'ı SNL'e çıkartmaya çalışan bir grup internet insanını hatırlarsınız. Facebook grubu açıp Betty White'ı SNL sunucusu yapmaya çalışmışlardı. İstediklerini aldılar ve Betty White sunucu oldu. Şimdi bu tarz bir olay Kurabiye Canavarı için geçerli. Her ne kadar Betty White olayı gibi spontane gelişmemiş olsa da yine sosyal medyanın topluluk halinde hareket etme dürtülerine oynayan bir iş olmuş. (En azından Y jenerasyonu halen toplu hale hareket edebiliyorken) Kurabiye Canavarı çıkmayacak olsa bile zaten SNL'i kendi başına çekmiş. Konu sanatçı olarak kendisi gelmiş. Şarkısını söylemiş "Cookie Face" .

Eğer komik bir şey olacaksa bir çok sosyal sorumluluk projesinden daha çabuk hareket edebiliyor insanlar (Ne yazık ki bu gerçek, bazı durumlarda böyle :( ). Bir de hiç de siyasi bir duruşu olmayan bir sayfa ise bu sayfa, fan sayısı 250 bin civarını bulursa insanlar şaşırmayın.. İnsanlar bir şekilde siyasi olan şeyler bulaşmaktan çekiniyor sosyal ağlarda. Tercih meselesi, insanların sosyal ağ kavramını nasıl gördüğü ile alakalı elbette. Bir çok kişiye buradan neden vakit geçiriyorsun sorusunu sorarsanız eğer "Eğlenmek için buradayım" cevabı çok ciddi bir yüzdeye ulaşacağına emin olun.

Neyse eski günleri hatırlamak için iyi bir video olmuş eğer siz Kurabiye Canavarını desteklemek istiyorsanız şu Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Not:  "Ama sen de hep yurt dışından böyle örnekler veriyorsun" demeyiniz eğer varsa bildiğiniz bir örnek buna benzer çalışılmış ve 100 bine yakın üyeyi toplamış sayfa burada seve seve yer veririm.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası