28 Ocak 2011 Cuma

Bunları paylaşasım var # 56 (Sosyal medya blogları)

Bu serinin adını sevmiyorum ama ne yapalım başladık bir kere. Böyle kalsın. Belki ilerleyen günlerde başka bir şekilde değiştiririm. Neyse bu sefer paylaşacağım şeyler 3 farklı blog listesi. 3 farklı şekilde hazırlanmış fakat aynı blogları içerek 3 farklı blog listesi.

İlki Social Media Examiner blogunun hazırladığı Top 10 Social Media Blogs: The 2011 Winners! listesi. Listenin 1.si Brian Solis'in blogu diğerleri için linke gidiniz. Başka bloglar gibi bütün listeyi buraya yığmaya gerek yok kim yapmışsa okuyun oradan.

Bir diğeri ise Ignite Social Media blogunun Top 20 Social Media Blogs. Trafik ve kullanım süreleri üzerinden listelenen blogların 1.si Mashable.  

Sonuncu listemiz ise Business Insider tarafından hazırlanmış. 10 Social Media Blogs You Should Be Reading Burada bir sıralama mevcut değil.

Bu listeler arasında ortak noktalar var. Listeler sosyal medya hakkında en güncel bilgileri bulabileceğiniz blogları da sıralamış aynı zamanda. Yeni başlayacak için bu bloglar bu işlerin(sosyal medya) nasıl yapıldığını görmek için birebir. Chris Brogan, Brian Solis, Mashable, Danny Brown gibi popüler isimler listelerin ortak noktaları. Burada var olan 50 kadar blogu takip ederek sosyal medyanın nabzını çok rahat şekilde tutabilirsiniz. Hatta Türkiye'de oradan buradan çeviri yapıp altına kaynaklarını eklemeyen bloggerlar işte bu blogların yazılarını çevirip çevirip önünüze koyuyor.
 
Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası