3 Mart 2011 Perşembe

En ok oyuncusu olan 25 Facebook oyunu (01 Mart 2011)



Yeni bir ay ve geçen ayın yeni kralı bu ay içinde de yerini kaybetmedi. CityVille halen bir numara fakat bu ay biraz oyuncu kaybetti. Geçen ay yaptığım 100 milyonu geçer tahmini tutmadı. Sanırım bu ay içinde bir reklam hamlesi yapıp bu sayı bulma ihtimalleri var.

Zynga bu ayda en çok oynanan ilk 10 oyununun 7 tanesine sahip ve ilk 6 oyun geçen ay olduğu yerleri koruyor. 7.lik için Millionaire City ve Treasure Isle sıkı bir kapışma halinde. Bu ay 7. Millionaire City oldu.

İlk 10 oyun değişmedi fakat Ravenwood Fair listeye hayli yakınlaştı. Diğer bir çok oyun oyuncu kaybederken kendileri 3..7 milyon oyuncu kazanarak ilk 10'a bir adım daha yakınlaştı. Bu yükseliş de bu ayın dikkat çekici yükselişiydi. Diğer oyuncu kazananlardan bazıları şunlar It Girl (1.1 milyon) ve Monster Galaxy (1.4 milyon)

Bu ayın büyük sayıda oyuncu kaybedenleri ise şöyle; Texas Hold'em hariç bütün Zynga oyunları, happy Aquarium, Zoo World ve MindJolt Games.

Bu ayın yenileri ise Monster World ve Monster Galaxy isimleri sizi yanılması iki farklı şirketin iki farklı oyunu. Monster Galaxy oyununa bir RPG diyebiliriz. Başta seçtiğiniz canavarları Pokemon gibi dövüştürerek ilerliyorsunuz ve level atlıyorsunuz. Dövüştüğünüz canavarları ele geçirebiliyorsunuz.(İşte tam Pokemon gibi bir şey :)) Oyuna başlamak için bir yol gösterici bölüm(tutorial) ile uğraşıyorsunuz biraz uzun sürüyor.  Monster World ise canavarlı Farmville diyelim. Yani kısacası benim pek sevmediğim ağır kanlı bir oyun. Monster Galaxy adlı oyuna göre daha çok arkadaşım oynadığına göre bizim kullanıcımızın asıl sevdiği tür bir oyun Monster World.(Tamam Famville gibi dedim ya ondan böyle bir tespit yaptım ne var şimdi kızmayın)

Listenin sahibi Inside Social Media sitesidir. Eğer ticari bir şey yapacaksanız onlar ile sorun yaşarsınız. Listenin ingilizce analizi buradadır.

Not: Blogspot'un engellenmesi hakkında ise bir şey söyleyemiyorum . Engelleyenlerin kafa yapısı ile aslında interneti komple kapatmamız lazımdı. "Bu ülke neden hala internete giriyor ki kapatalım gitsin" diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası