31 Mart 2014 Pazartesi

Facebook için Gerekli Linkler

Merhabalar, hani devlet sitelerinde böyle gerekli dilekçeler diye bir alan bulunur ya ben de ondan esinlenip Facebook için gerekli linkler yazısı oluşturayım dedim. Benim sıkça kullandığım ve birçok insanın da işine yarayacağını düşündüğüm linkleri aşağıda bulabilirsiniz.

 Not: Facebook'ta yazışırken hangi dili kullanacağım diye dert etmeyin, birçok konuda Türkçe bile yazsanız işinizi çözebilirsiniz.

 Fikri Mülkiyet: Telif hakları hakkında herşeye buradan ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/legal/copyright.php 

 Client Services: Facebook sayfa birleştirme, Facebook sayfa url değiştirme, Facebook sayfa adı değiştirme, Facebook sayfasını silme başvurusu, Finansal konular gibi durumlarda işinize yararyabilecek tek link. 
www.Facebook.com/clientservices 


 Facebook görsellerde %20 sınırını kontrol edebileceğiniz ızgara aracı. Medya ajansları ve topluluk yönetimi yapan ajansların birbirine kırdıran bu kuralı buradan kontrol edip kimsenin sinirlenmemesini sağlayabilirsiniz. (%20 Kuralına ayrıca kılım o konuya hiç girmeyelim)

 https://www.facebook.com/ads/tools/text_overlay

Reklam yönetim arayüzü: Var olan reklamlarınıza akış ekranında yer alan linkten veya aşağıda olan linkten giriş yapabilirsiniz.

 https://www.facebook.com/ads/manage 

 Facebook'ta reklamlar ve pazarlama hakkında yer alan herşeyi bulabileceğiniz Facebook'un resmi pazarlama sayfası.

 https://www.facebook.com/marketing

 Facebook reklam arayüzünü sevmiyorum, bir PMD(Preferred Marketing Developer) kullanmak havalı raporlar çıkartıp sunumlara yapıştırmak istiyorum diyorsanız kullanabileceğiniz 3. parti araçların hepsinin (daha doğrusu PMD rozetli olanlarının) listesi.

 http://www.facebook-pmdcenter.com/


 Facebook'ta yer alan pazarlama kampanyalarının Case Study olarak listelendiği site. Herkesin arada bir göz atması gerekiyor, tahmin ettiğinizden daha farklı kampanyalar ile karşılaşabilirsiniz

https://www.facebook-studio.com/

 Facebook'tan video indirmeniz gerekebilir yer yer onun için ben aşağıda olan siteyi kullanıyorum.

http://www.videofaceindir.com/

Saygılar


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası