17 Nisan 2014 Perşembe

Simply Measured'in Ücretsiz Araçları

Sosyal medya ölçümleme konusunda oldukça bereketli bir alan. Her türlü konuda birden fazla rapor fazla bakış açısı içeren raporlar elde edebilirsiniz. Örneğin, Socialbakers'ın ER hesaplaması farklı iken (bu hesaplama diğer markalar ile bir benchmark oluşturulsun diye yapılmakta) bizim kullandığımız Sprout Social'ın ER (Bu evrensel herkesin kabul ettiği denklem ile hesaplanır) hesaplaması başka şekilde düzenlenmiştir.

Sosyal medyada ölçümle konusu uçsuz budaksız bir dünya iken bazı ücretsiz araçlar özellikle küçük ajanslar ve freelance iş yapanların sunumlarını güzelleştirmek için oldukça iyi olacaktır.

Özellikle Simply Measured'ın ücretsiz araçları sizin elinizi güçlendirecek sunumunuz gayet güzel bir hale getirecektir. 13 farklı bedava rapor sunan Simply Measured'ın bedava raporlarından bazılarını deneyip sizinle paylaşacağım sizinle.

Free Facebook Fan Page Report


 


Bu raporda Overview, Outbound, Community Health, Optimization ve Content Details detayları bulunuyor. Özellikle rakip analizi hazırlarken bu uygulama kullanılabilir. Yukarıda adlarını yazdımığı başlıkları tek tek açıklamaya gerek yok linkten tıklayıp detayları kurcalayabilirsiniz.

Free Twitter Follower Report


 

Bu raporda takipçi detayları, anahtar kelime detayları, Klout skor analizi, gibi raporlara ulaşabiliyorsunuz. Twitter'ın kendi raporları sizi kesmezse bu raporlarla sunumları renklendirebilirsiniz. Kelime ve Kolut Skor analizi oldukça ilginç sonuçlar verebilir size.

Aklıma geldikçe ücretsiz raporlama araçlarını sizinle paylaşacağım.

Saygılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası